Inspires by Fieyza Hantaran @ Creative Touch

The Art's of Wedding with Unforgettable Moments..

Stand Gift – Bunga Gim

with 13 comments

Stand Gift (Bunga Gim) yang ditempah untuk main table dan sebagai cenderahati perkahwinan untuk sahabat2 istimewa Zana.

Tempahan oleh: Zana (Puchong)
Kuantiti: 50pcs

Untuk tempahan, sila hubungi Fieyza +6012.303.7503

13 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. untuk bunga design ni macam mana kira ??? minima tempahan berapa kuntum

    Azlinda

    February 23, 2010 at 5:54 am

  2. linda, blh check ur mailbox ya.. thanks

    adaly

    February 24, 2010 at 11:55 am

  3. utk bunga gim yang dijadikan bunga dulang, ada tak?kira macam mana ye..

    ms. y

    April 21, 2010 at 4:52 am

  4. kak, berapa harga yg ini?

    nur

    May 31, 2010 at 8:28 am

  5. kak, kalau bunga gim ni di gubah tuk bunga dulang ble tak?? need ur advise…
    thank u ^^

    zuzaza

    July 10, 2010 at 4:40 am

  6. brape rm desgn mcm nie??

    nisa

    October 18, 2010 at 8:25 am

  7. zuzaza..

    boleh jer kalau nak buat bunga dulang..

    nur, emel me ya..thanks

    ms y, sila emel utk tahu harga ya..thanks

    creative2touch

    October 18, 2010 at 2:06 pm

  8. saya pun nak tau gak berapa harga bunga cenderahati silver tu?

    intan

    October 28, 2010 at 12:59 pm

  9. kalau tempah sikit boleh dapat cepat ke?

    intan

    October 28, 2010 at 12:59 pm

  10. nak tnya 1kuntum bp bunga pahar ni???leh xbg quatation bunga pahar ni

    shikin

    January 18, 2011 at 6:54 am

  11. bunga gim bp satu kuntum utk cenderehati.
    n if bunga pahar bp ye?

    nina

    March 11, 2011 at 3:36 am

  12. wahhh cantik…klu nak jadikan bunga dulang boley kerr..pm rege yeps

    eya

    March 20, 2011 at 3:33 pm

  13. Boleh tak bg quotation untuk bunga pahar gim nie?

    Elyn

    May 26, 2011 at 1:09 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: